Szent László Kórház / 9600 Sárvár, Rákóczi u. 30. / Telefon: 36-95/523-000

Partnereink

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

www.nfu.hu


VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft.

www.vati.hu

Elérhetőségek

Szent László Kórház

Cím: 9600 Sárvár, Rákóczi u. 30.

Telefon: 36-95/523-000

E-mail: korhaz@korhazsarvar.hu

www.korhazsarvar.hu

Nyitóoldal » Hírek

Nyertes pályázatok a fenntarthatóság jegyében

2017-01-02 11:52

A KÓRHÁZ NYERTES PÁLYÁZATAI SEGÍTSÉGÉVEL JAVÍTJA A GYÓGYÍTÓ ELLÁTÁSOK MŰKÖDÉSI HATÉKONYSÁGÁT.

A „Fekvőbeteg szakellátó intézmények támogatására - a gazdaságilag hatékony struktúra-átalakításhoz, ehhez kapcsolódó szakmai és/vagy működési koncentrációt szolgáló fejlesztések megvalósítására” c. ÁEEK_OEP_EMMI-2016/1 számú pályázati felhívásra beadott 7db sikeres pályázat eredményeképpen az intézet mintegy 48 millió forint plusz állami támogatáshoz jutott.

Az elnyert pályázatoknak köszönhetően a Szent László Kórháznak lehetősége van olyan beruházások végrehajtására, amelyek úgy javítják a helyi fekvő- és járóbeteg ellátás színvonalát, hogy közben a fenntarthatóság jegyében csökken a kórház ökológiai lábnyoma is. A simasági kastélyépület nyílászáróinak cseréje, a központi fűtéskorszerűsítés vagy a világítás korszerűsítése mind-mind olyan szükséges beruházások, amelyek segítségével nem csak a betegek komfortérzete javul, hanem a fenntartási költségek is csökkenek, ezáltal növelve a hatékonyságot. A hatékonyság növelését szolgálják azok a modern megoldások is, amelyek segítségével a textíliákat fogják nyomonkövetni illetve a tárgyi eszközök és készletek válnak jobban rendszerezhetővé.

Az elnyert állami támogatások segítségével a Szent László Kórház folytatja azt a sikeres beruházási gyakorlatot, ami megalapozza az intézmény töretlen fejlődését annak érdekében, hogy a térség vezető kórházához méltóan tudja ellátni Sárvár és környéke lakosságát.